27. okt, 2016

Emancipatie

Emancipatie, het is een mooi begrip. De uitwerking blijkt echter voor mij en met mij nog vele neer te komen op alleen nog maar druk zijn. Het huishouden doen, 40 uur werken, vrienden en familie. Allemaal even leuk en belangrijk maar probeer al die ballen maar eens in de lucht te houden. Gelukkig zorgt dat voor veel grappige situaties. Op deze blog wil ik jullie een kijkje geven in mijn rat-race om alles in 24 uur per dag te krijgen. 

Mar laat ik eerst beginnen met wie ik ben. Ik ben een 34 jaar oude ( of jonge) vrouw. Getrouwd met mijn lieve man. In veel dingen heel ambitieus. Ik werk daardoor tussen de 40 en 80 uur per week. Helaas ben ik in mijn huishouden minder modern en vind ik dat ik dat allemaal zelf zou moeten doen. Gelukkig staat Man lief altijd klaar om de gaten die er vallen in de organisatie op te vangen. Verder ben ik chaotisch en druk en heb ik altijd meer in de planning staan dan mogelijk is.

Ik hoop dat jullie met mijn leven mee willen lezen en reageren. Ik wil graag weten hoe jullie je leven georganiseerd houden. 

O ja terwijl ik hier zit te schrijven bedenk ik me waarom ik nog niet eerder een blog ben begonnen. Ik ben nogal dyslectisch. Bij voorbaat dus mijn excuus voor eventuele taalfouoten:)

Lieve