27. okt, 2016

Ongesteld

Tja om maar eens met een onderwerp te beginnen. Wat volgens mannen altijd de rede zou zijn voor sagerijnig is bij mij hoofdzakelijk onhandig. Teminste dat denk ik zelf. Volgens man lief en de rest van mijn omgeving zou ook ik sagerijnig worden op die momenten. Aangezien ik er zelf geen last van heb zal het wel meevallen. Toch? :)

Waarom ik hier in mijn 2e blog al over begin. Met name omdat er 2 dagen geleden iets gebeurde wat ik jullie niet wil onthouden. 

Je hebt vast vrouwen die elke maand keurig in hun agenda hebben staan wanneer ze ongesteld worden. Helaas is dit echt een stap te georganiseerd voor mij. Misschien moet ik het echt nog een keer gaan proberen, want dan had ik waarschijnlijk geweten dat ik 2 dagen geleden ongesteld had moeten worden. Maar goed, ik heb dinsdag ochtend met alle goede bedoelingen een witten broek aangetrokken en ben snel naar mijn werk gegaan. De dag liep, zoals bij mij wel vaker, niet helemaal zoals geplant. Om 3 uur begon er een vergadering waarin bleek dat de stukken die die dag af moeten zijn nog lang niet klaar waren en dat het een lange dag ging worden. Ach ja dat ben ik gewend dus heel erg kan het niet zijn. Tot ik er een uur later achter kwam dat er een enorme rode vlek in mijn witte broek zat. 

Om nou de hele avond tussen de mannen gaan zitten die dat zouden kunnen dient...... dat zag ik niet echt zitten, maar even tussendoor naar huis om andere kleren aan te doen was ook geen optie. 

Ok dan maar de enige optie die er nog over bleef. Snel even richting het rookhok gelopen om even alleen te zijn en manlief maar opgebeld. Ik heb hem nog niet vaak zo hard horen lachen als nu. Toen ik eenmaal had uitgelegd dat ik echt even geen andere optie zag als hem om hulp vragen is hij met schone kleren in de auto gestapt. Gelukkig kon ik me omkleden en als nog met enige eigen waarde door gaan met vergaderen. 

Ik denk dat manlief deze niet snel gaat vergeten en me er elke keer als ik ongesteld ben weer aan help herrineren. 

Hebben jullie zoiets ook wel eens meegemaakt?

Lieve

 

P.S. Het is dan wel weer grappig om te zien dat geen en van de mannen door had dat ik andere kleden aan had halver wege de vergadering.