4. nov, 2016

Alle kleine dingen maken een week

Soms heb je van die weken dat het voelt alsof er heel veel gebeurd is, maar als je dan gaat bedenken wat er dan ook werkelijk is gebeurd kan je helemaal niets verzinnen.

Zo'n week was dit. Ik heb net maar eens de tijd genomen om alle kleine dingen eens op een rijtje te zetten:

Werken: op het werk gebeurde dan niet echt bijzondere dingen, maar het kost je toch snel 50 uur in de week. En waar gaat die tijd aan op? over het algemeen aan wachten, wachten tot de vergadering begint, wachten op een klant, wachten op een vliegtuig. Ik denk dat ik snel 10 tot 15 uur in de week aan het wachten ben. Hebben jullie dat ook?

Boodschappen: tja dat zal iedereen wel herkennen. Niet echt een bijzondere activiteit en een die ook altijd tot 1 keer per week probeer te beperken. Alleen was ik deze week uit mijn ritme omdat ik zaterdag geen tijd had om naar de markt te gaan. Daar doe ik normaal toch de meeste boodschappen. Nu ben ik zondag even bij de Dirk geweest, maandag bij de AH en kwam woensdag al weer spullen te kort. Ik denk altijd dat ik niet echt ritme gevoelig ben, maar helaas kan ik al van slag raken door de boodschappen ergens anders te doen.

Kapper: Ook ik moet er goed uit blijven zien:)

Spullen maken voor de webwinkel en de kerstmarkt: de kerstmarkt komt snel dichter bij en daarom ben ik nu elke avond en elke andere vrije minuut bezig met het maken van spullen voor de markt. Ik vind het erg leuk om mee bezig te zijn, maar ik denk dat ik na de markt toch wel even bij met komen. Door al het werk voor de markt kom ik niet toe aan het schilderen van Warhammer poppetjes, wat ik toch nog steeds erg leuk vind. Ik ben bang dat ik de 2 weken tussen de kerstmarkt en het warhammer toernooi met oud en nieuw heel veel moet gaan verfen. Je kan bij een toernooi alleen winnen als je poppetjes ook mooi geverft zijn. En ik doe wel mee om te winnen:)

De rest van de tijd is dan toch doorgebracht met: in de file staan, koken, schoonmaken, met de mensen praten van wie ik hou, bij mijn moeder op bezoek gaan, en dan vergeet ik nog heel veel denk ik. 

Als het zo op papier staat ben ik er wel achter waarom er geen bijzondere dingen gebeuren. Daar is simpelweg geen tijd voor.

Lieve