10. nov, 2016

Alles kwijt

Iedereen die ik ken kan beamen dat ik meestal wat chaotisch ben. Niet heel storend, maar ik heb meestal 2 glazen drinken omdat ik er 1 in de keuken had staan die ik vergeten was en als ik mijn telefoon in mijn broekzak heb kan ik er het hele huis voor over hoop halen omdat ik hem kwijt ben.

Ik denk dat iedereen dit wel herkent en het wordt als normaal gezien voor mensen met een technisch beroep. Op mijn werk zie ik niet anders dan mensen die iets kwijt zijn.

Met deze chaos kon ik best leven. Alleen ben ik sinds een jaar vrij zwaar aan de medicijnen en sinds die ben ik echt alles de hele dag kwijt. Even om een beeld te geven: aansteker, afstansbediening, telefoon, weer mijn aansteker, Ipod, schaar, en weer mijn aansteker etc etc etc.

Mijn aansteker ben ik zo vaak kwijt dat ik er minder van ben gaan roken. Dat is dan toch een positieve kant van alles kwijt zijn. Maar als je in de parkeergarage staat en het kaartje om te betalen niet meer terug kan vinden kan je er al snel niet meer om lachen.

Wat zijn jullie vaak kwijt?

 

Lieve