15. nov, 2016

Het Skype gesprek

  De volgende horde in de race voor kinderen is genomen. We hebben een Skype gesprek gehad met het bureau waar we een draagmoeder mee willen zoeken. Voor het gesprek waren zowel Man lief als ik erg zenuwachtig. Het voelt toch alsof het wel of niet krijgen van kinderen afhankelijk is van dit gesprek. Reëel gezien weet je heel goed dat er nog meer van dit soort organisaties zijn, maar ergens wil je gevoel daar niet in mee.

Het werd een fijn gesprek. De mevrouw die we te spreken kregen was een jurist en de eigenaar van het bureau. Ze was erg vriendelijk en heeft al onze vragen goed kunnen beantwoorden. We moesten 3 dingen doen en dan zou het zoeken naar een draagmoeder echt gaan beginnen.

  1. De vragen lijst. Die hebben we als eerste maar afgerond. Leuke foto’s erbij gezocht. Gelukkig heeft meisje I nog veel voor ons kunnen vertalen, want Man lief en ik zijn allebei zo dyslectisch als een loden deur.
  2. Contract tekenen. Het contract zelf gelezen, de Nederlandse advocaat het contract gelezen en ook hier voor de zekerheid meisje I maar nog een laatste keer naar laten kijken.
  3. Geld betalen. Tja het gaat natuurlijk uiteindelijk allemaal over geld. En dat hebben we dus maar betaald. Het gaat wel over erg grote bedragen, maar gelukkig wil mijn moeder een handje helpen.

We hebben ondertussen alles gedaan. Nu wachten wat het zoeken van een draagmoeder gaat geven.

Ik hou jullie op de hoogte.

Lieve